Vplyv klinčekovej rastlinnej silice na predľženie trvanlivosti sous-vide jelenieho mäsa
8,40 €
vrátane DPH
Kačániová Miroslava, Rajský Matúš, Haščík Peter
Celý názov publikácie: Vplyv klinčekovej rastlinnej silice na predľženie trvanlivosti sous-vide jelenieho mäsa po inokulácii baktériou Salmonella enterica
Ak potrebujete podrobnejšie informácie o publikácii môžete si stiahnuť jej náhľad v časti Prílohy. Náhľad je dostupný zdarma. Ak sa karta Prílohy nezobrazuje, publikácia nemá dostupný náhľad.
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.
Vaše hodnotenie nie je možné odoslať
Nahlásiť komentár
Naozaj chcete nahlásiť tento komentár?
Správa odoslaná
Váš podnet bol odoslaný a bude ho posudzovať moderátor.
Váš podnet nie je možné odoslať
Napíšte svoju recenziu
Skontrolovať pred odoslaním
Váš komentár bol pridaný a bude zobrazený po schválení moderátorom.
Vašu recenziu nie je možné odoslať
Kačániová Miroslava, Rajský Matúš, Haščík Peter
Celý názov publikácie: Vplyv klinčekovej rastlinnej silice na predľženie trvanlivosti sous-vide jelenieho mäsa po inokulácii baktériou Salmonella enterica