Využitie primitívnych plemien ošípaných pre výrobu regionálnych mäsových výrobkov - zborník príspevkov z medzinárodného workshop

Debrecéni Ondrej, Bučko Ondřej

picture_as_pdf e-publikácia

Toto je elektronická publikácia, ktorú Vám ponúkame zdarma a môžete si ju stiahnuť v jej plnom rozsahu v časti Prílohy (nižšie).

Množstvo

Elektronické, alebo online publikácie, ktoré ponúkame zdarma si môžete stiahnuť v ich plnom rozsahu (v časti Prílohy), avšak niektoré sú zaheslované. Heslá k týmto publikáciám Vám poskytnú ich autori, prípadne pedagógovia, ktorí Vám daný, alebo súvisiaci predmet prednášajú. Inštitúcie kontaktujte prosím, Vydavateľstvo SPU v Nitre na adrese vesspu@uniag.sk

978-80-552-1846-5

Špecifické referencie

Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.