![](https://vydavatelstvo.uniag.sk/9977-large_default/the-effect-of-the-addition-of-cricket-flour-as-an-added-value-on-the-quality-of-sausages.jpg)
![](https://vydavatelstvo.uniag.sk/9977-large_default/the-effect-of-the-addition-of-cricket-flour-as-an-added-value-on-the-quality-of-sausages.jpg)
Pavelková Adriana, Haščík Peter, Čech Matej
picture_as_pdf e-publikácia
Toto je elektronická publikácia, ktorú Vám ponúkame zdarma a môžete si ju stiahnuť v jej plnom rozsahu v časti Prílohy (nižšie).
Elektronické, alebo online publikácie, ktoré ponúkame zdarma si môžete stiahnuť v ich plnom rozsahu (v časti Prílohy), avšak niektoré sú zaheslované. Heslá k týmto publikáciám Vám poskytnú ich autori, prípadne pedagógovia, ktorí Vám daný, alebo súvisiaci predmet prednášajú. Inštitúcie kontaktujte prosím, Vydavateľstvo SPU v Nitre na adrese vesspu@uniag.sk