Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa
Angelovičová Mária, Bobková Alica, Angelovič Michal
The impact of storage and techniques for applying oregani aetheroleum
on the oxidative stability of chicken meat
picture_as_pdf e-publikácia
Toto je elektronická publikácia, ktorú Vám ponúkame zdarma a môžete si ju stiahnuť v jej plnom rozsahu v časti Prílohy (nižšie).
Elektronické, alebo online publikácie, ktoré ponúkame zdarma si môžete stiahnuť v ich plnom rozsahu (v časti Prílohy), avšak niektoré sú zaheslované. Heslá k týmto publikáciám Vám poskytnú ich autori, prípadne pedagógovia, ktorí Vám daný, alebo súvisiaci predmet prednášajú. Inštitúcie kontaktujte prosím, Vydavateľstvo SPU v Nitre na adrese vesspu@uniag.sk
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.