Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa

Angelovičová Mária, Bobková Alica, Angelovič Michal

The impact of storage and techniques for applying oregani aetheroleum
on the oxidative stability of chicken meat


picture_as_pdf e-publikácia

Toto je elektronická publikácia, ktorú Vám ponúkame zdarma a môžete si ju stiahnuť v jej plnom rozsahu v časti Prílohy (nižšie).

Množstvo

Elektronické, alebo online publikácie, ktoré ponúkame zdarma si môžete stiahnuť v ich plnom rozsahu (v časti Prílohy), avšak niektoré sú zaheslované. Heslá k týmto publikáciám Vám poskytnú ich autori, prípadne pedagógovia, ktorí Vám daný, alebo súvisiaci predmet prednášajú. Inštitúcie kontaktujte prosím, Vydavateľstvo SPU v Nitre na adrese vesspu@uniag.sk

978-80-552-2499-2

Podrobnosti

Rok vydania
2022

Špecifické referencie

Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.