• Nové

Optimization and Sensory Evaluation of Fiber-Based Gel Food Products for the Elderly

Jurčišin Patrik, Berčík Jakub, Vietoris Vladimír

Full title: Optimization and Sensory Evaluation of Fiber-Based Gel Food Products for the Elderly: Application of Quantitative and Qualitative Methods in Product Development and Market Positioning


picture_as_pdf e-publikácia

Toto je elektronická publikácia, ktorú Vám ponúkame zdarma a môžete si ju stiahnuť v jej plnom rozsahu v časti Prílohy (nižšie).

Množstvo

Elektronické, alebo online publikácie, ktoré ponúkame zdarma si môžete stiahnuť v ich plnom rozsahu (v časti Prílohy), avšak niektoré sú zaheslované. Heslá k týmto publikáciám Vám poskytnú ich autori, prípadne pedagógovia, ktorí Vám daný, alebo súvisiaci predmet prednášajú. Inštitúcie kontaktujte prosím, Vydavateľstvo SPU v Nitre na adrese vesspu@uniag.sk

978-80-552-2867-9

Podrobnosti

Rok vydania
2025

Špecifické referencie

Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.